Profiltryck

Vi trycker företagslogotyp på profilprodukter som plastfickor, plastfodral, plastmappar och plastpärmar mm. Kontakta oss så hjälper vi till med tryck på våra standardprodukter eller en specialtillverkad produkt. Nedan är några av de tryckmetoder vi använder oss av.

Klichétryck (Varmprägling)

Varmpräglingstryck används vid 1-färgstryck. Vid vissa fall även 2-färgstryck och vid enklare tryck som namn eller företagsloggor. Med varmprägling kan man trycka de flesta färger och även så kallad “blindprägling”. Klichétryck används exempelvis för tryck på aktmappar, se exempel.

Screentryck

Screentryck används då fler färger än en (1) färg skall tryckas. Som exempelvis tryck på korthållare och även aktmappar. Se exempel på kortfodral med screentryck flera färger.

Flexografitryck

Med flexografitryck trycker vi upp till 6 färger med mycket hög kvalité. Våra klichéleverantörer ligger i framkant med den senaste tekniken. Tryckfärgen som är en mycket viktig del i tryckprocessen är speciellt anpassad till tryckmetoden. I samarbete med dessa leverantörer, ser vi till att de tryck våra kunder beställt överensstämmer med förväntningarna. Vi arbetar med Pantone Matching  System (PMS) för att alltid erhålla rätt färgnyans. Flexograftryck används för tryck på exempelvis bärkassar, se exempel.